© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission
Workshop

Paardenfotografie

Wil jij meer leren over het fotograferen van paarden?
Hypo Focus heeft een ruim aanbod aan workshops en begeleiding voor fotografen.

Workshop Paardenfotografie

Paardenfotografie is een uitdagende discipline binnen de fotografie.
Je moet communiceren met de eigenaar, aandacht trekken bij het paard, je camera goed instellen en nog veel meer!

Toch kan iedereen leren hoe je het beste uit jezelf en je apparatuur haalt om prachtige paardenfoto’s te maken.
Een workshop paardenfotografie is leerzaam en vooral ook erg leuk om te doen.

Voor ieder niveau is er een passende cursus: van beginner tot de gevorderde fotograaf.
Je kunt deelnemen in een groep of boek een privé les die helemaal op je eigen wensen wordt samengesteld.

Cursus aanbod

Groepsworkshop – € 150,-

Heb je net een nieuwe camera gekocht of fotografeer je al langer en wil je meer leren over paardenfotografie? Volg dan een leerzame en gezellige workshop bij Hypo Focus. We starten de dag met theorie over het instellen van je camera en gaan daarna vooral lekker aan de slag met veel praktijk en leuke modellen om op te oefenen.

Meer info - Groepsworkshop
Online begeleiding – vanaf. € 5,-

Leer snel en gemakkelijk meer over fotografie met een persoonlijke portfolio beoordeling. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

Of vraag een chatsessie aan. Je kunt dan al je vragen stellen over fotografie, het samenstellen van je portfolio, je website, prijsbepaling en andere zaken.

Meer info - Online hulp
Privé workshop – v.a. € 299,-

De privé les kun je boeken op een datum en locatie naar keuze. We bespreken samen waar je meer over wilt leren, zodat de inhoud precies voor jou op maat gemaakt is.

Wil je liever meer informatie over bijvoorbeeld het starten van je bedrijf of het opstellen van tarieven, in plaats van een workshop over fotografie? Of een combinatie daarvan? Dat kan!

Meer info - Privé les
Paardenfotografie boek – v.a. € 25,-

Femke Puijman is auteur van het boek “Paardenfotografie“. Dit is hét boek voor iedere fotograferende paardenliefhebber. Vol tips en trucs over apparatuur, instellingen, timen van actiefoto’s en meer! Verkrijgbaar als luxe hardcover en digitaal.

Meer info - Paardenfotografie boek

De docent

Femke Puijman

Ik ben geschoold als docent en heb inmiddels ruim 13 jaar ervaring met het organiseren van fotografie workshops. Daarnaast ben ik auteur van 2 educatieve fotografie boeken.

Een goede basis

Mijn workshops zijn compact, maar effectief. Je leert binnen slechts enkele uren meer dan bij de meeste dag-workshops of zelfs meerdaagse cursussen. Tijdens je workshop bij Hypo Focus leer je geen “trucjes” die je na de workshop weer snel vergeet.
Ik vind het belangrijk om je een degelijke basis te geven, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Ook na de workshop.