© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission
Extra's

voor fotografen

Laat je portfolio uitgebreid beoordelen door professioneel fotograaf Femke Puijman.
Je kunt ook 1 op 1 online begeleiding krijgen over fotografie, prijsbepaling, website advies, algemene voorwaarden, etc.

Portfolio beoordeling

Portfolio

Een goed portfolio is belangrijk voor iedere fotograaf. Het is een overzicht van je beste werk dat je op je website plaatst en meeneemt naar opdrachtgevers.

Maar het samenstellen van je portfolio is geen gemakkelijke taak. Welke foto’s komen er in en welke laat je juist weg?

Selecteren & leren

Een andere fotograaf kijkt met een frisse blik naar je foto’s en het is een snelle en gemakkelijke manier om de beste foto’s te selecteren. Bovendien is het de ideale manier om meer te leren van je eigen foto’s.

Voor iedereen

Een portfolio review is er niet alleen voor professionele fotografen. Ook als beginnende of gevorderde fotograaf kun je je werk laten beoordelen. Je leert meer over de techniek van je foto’s en op welke punten je jezelf nog kunt verbeteren.

Werkwijze

Na het plaatsen van je bestelling kun je de foto’s via WeTransfer sturen. Ik ga er dan mee aan de slag en je ontvangt binnen 1 á 2 weken het verslag per email in PDF formaat. Je kunt zelf kiezen hoeveel foto’s je opstuurt.

Kosten

Foto beoordeling: € 5 / foto
Bepaal zelf het onderwerp en het aantal foto’s.
Binnen 1 á 2 weken ontvang je het PDF verslag per email.

Bestellen in de shop

Algemene voorwaarden

Goede afspraken

Zodra je zaken doet op internet is het belangrijk om te beschikken over algemene voorwaarden die je kunt verstrekken aan je klanten. Hierin staan afspraken over hoe je zaken doet en wat de klant kan verwachten bij boekingen, klachten, garantie, betaling en levering.

Juridische eisen

Algemene voorwaarden moeten aan de wet voldoen en er mogen geen bepalingen in staan die onnodig bezwarend zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om op de hoogte te zijn (en blijven) van de laatste eisen. Maar je wilt toch graag zekerheid dat jouw algemene voorwaarden voldoen aan de wet.

Veiligheid

Bovendien wil je jezelf en je bedrijf voldoende kunnen beschermen bij eventuele conflicten. Daarom moeten de algemene voorwaarden precies bij jou en je bedrijf passen. Een fotograaf heeft totaal andere voorwaarden dan bijvoorbeeld een kapper of een computer winkel. Jij wilt immers ook zaken zoals afspraken rondom het auteursrecht op je foto’s kunnen beschrijven in je algemene voorwaarden.

De oplossing!

Hypo Focus heeft de ideale oplossing voor je: kant en klaar geschreven algemene voorwaarden die perfect bij jouw werkzaamheden als fotograaf passen. Voor een klein bedrag kun je een licentie aanschaffen om deze voorwaarden te gebruiken op je eigen website.
Deze ontvang je als .txt bestand, eenvoudig te openen met iedere tekstverwerker en aan te passen op jouw (bedrijfs)naam en werkwijze. Vele fotografen gingen je voor! Bestel direct jouw licentie in de shop.

Kosten

Licentie  

Voor het gebruik van de Algemene Voorwaarden op 1 website.
De algemene voorwaarden worden aangeleverd als .TXT bestand.
Gemakkelijk aan te passen met je eigen naam en werkwijze.

Prijs: € 25,- excl. btw
(= € 30,25 incl. btw)

Licentie bestellen

Online begeleiding

Antwoord op al je vragen

De meeste fotografen lopen vroeg of laat eens tegen een probleem of vraagstuk aan. Het is ontzettend fijn als je een eigen mentor hebt waar je die vragen aan kunt stellen. Dat kan nu bij Hypo Focus!

Of je nou meer wilt weten over foto techniek, het bepalen van je prijzen, tips voor je website of ander advies; je kunt persoonlijke online begeleiding krijgen.

Chat sessie

Zoek je wat meer direct contact? Dan is een chat sessie ideaal. Tijdens de chat sessie kun je gedurende 30 minuten je vragen stellen en met me overleggen.

Video/voice sessie

Een nog persoonlijkere aanpak is de 1 op 1 videosessie of telefoongesprek. Waarbij we via skype of de telefoon een gesprek hebben van 30 minuten over de onderwerpen waar jij graag meer over wilt weten. Ideaal om je direct verder op weg te helpen.

Privé workshop

Wil je liever face to face aan de slag, boek dan een privé workshop. Je kunt je workshop invullen met een onderwerp naar keuze. Van fotografie tot tips over het starten van je eigen fotografie bedrijf.

Kosten

Chat sessie:  € 29 (incl. btw)
Online chat sessie van 30 minuten.
Datum/tijd op afspraak.

Video/voice sessie:  € 49 (incl. btw)
Online videosessie of telefoongesprek van 30 minuten.
Datum/tijd op afspraak.

Bestellen in de shop