© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission
Begeleiding

Portfolio Reviews & Online Hulp

Laat je portfolio uitgebreid beoordelen door professioneel fotograaf Femke Puijman.
Je kunt ook 1 op 1 online begeleiding krijgen over fotografie, prijsbepaling, website advies, etc.

Portfolio beoordeling

Portfolio

Een goed portfolio is belangrijk voor iedere fotograaf. Het is een overzicht van je beste werk dat je op je website plaatst en meeneemt naar opdrachtgevers.

Maar het samenstellen van je portfolio is geen gemakkelijke taak. Welke foto’s komen er in en welke laat je juist weg?

Selecteren & leren

Een andere fotograaf kijkt met een frisse blik naar je foto’s en het is een snelle en gemakkelijke manier om de beste foto’s te selecteren. Bovendien is het de ideale manier om meer te leren van je eigen foto’s.

Voor iedereen

Een portfolio review is er niet alleen voor professionele fotografen. Ook als beginnende of gevorderde fotograaf kun je je werk laten beoordelen. Je leert meer over de techniek van je foto’s en op welke punten je jezelf nog kunt verbeteren.

Werkwijze

Na aanvraag en betaling van je review ontvang je instructies voor het aanleveren van je foto’s. Bij een geschreven beoordeling ontvang je een verslag met de positieve punten en ook kritische, opbouwende opmerkingen om je foto’s te verbeteren. Bij de premium review ontvang je een audio of video verslag van je review.

Kosten

Mini review: € 35
Max. 15 foto’s
Schriftelijke beoordeling binnen 14 dagen
Verslag per email

Full review: € 59
Max. 30 foto’s
Schriftelijke beoordeling binnen 7 dagen
Verslag per email

Premium review: € 99
Max. 35 foto’s
Gesproken beoordeling binnen 5 dagen
Audio of video verslag

Neem contact op

Online begeleiding

Antwoord op al je vragen

De meeste fotografen lopen vroeg of laat eens tegen een probleem of vraagstuk aan. Het is ontzettend fijn als je een eigen mentor hebt waar je die vragen aan kunt stellen. Dat kan nu bij Hypo Focus!

Of je nou meer wilt weten over foto techniek, het bepalen van je prijzen, tips voor je website of ander advies; je kunt persoonlijke online begeleiding krijgen.

Chat sessie

Zoek je wat meer direct contact? Dan is een chat sessie ideaal. Tijdens de chat sessie kun je gedurende 30 minuten je vragen stellen en met me overleggen.

Video/voice sessie

Een nog persoonlijkere aanpak is de 1 op 1 video of voice sessie. Waarbij we bijvoorbeeld via skype of de telefoon een gesprek hebben van 30 minuten over de onderwerpen waar jij graag meer over wilt weten. Ideaal om je direct verder op weg te helpen.

Kosten

Chat sessie:  € 35
Online chat sessie van 30 minuten.
Datum/tijd op afspraak.

Video/voice sessie:  € 49
Online video of voice sessie van 30 minuten.
Datum/tijd op afspraak.

Neem contact op