© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission
Fotoshoot

pakketten & prijzen

Een investering in custom artwork

Een fotoreportage bij Hypo Focus is een investering in custom artwork.
Wil jij echt iets unieks in huis? Elke fotoreportage is speciaal op jouw wensen afgestemd.

Er is een reportage voor ieder budget; je kunt kiezen uit 3 verschillende fotoshoot pakketten. Elke reportage is ontworpen om jouw dierbare viervoeter te vereeuwigen, zodat jij er je leven lang van kunt blijven genieten.

Wil je iemand verrassen voor een verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid? Kijk dan in de shop voor ons assortiment cadeaubonnen.

Fotoreportages

Alle fotoreportages zijn inclusief:
 • Een fijne, gezellige ervaring op een outdoor locatie naar keuze.
 • Bespreking en advies voor de fotoshoot. De reportage wordt volledig naar jouw wensen aangepast.
 • Mijn tijd, talent en 18 jaar ervaring als award-winning paardenfotograaf (fulltime). Ik maak gebruik van professionele apparatuur.
 • Een persoonlijke aanpak. Ongeveer een week na de reportage maken we een afspraak om de foto’s op groot formaat te bekijken en bestellen in de studio in Hoofddorp. Ik adviseer je graag en ik beloof je dat er geen opdringerige verkooptechniek bij komt kijken. Ik ben er voor jou. Is het niet mogelijk om naar de studio te komen? Dan maak ik een online bestelpagina voor je.
 • Bij iedere bestelling ontvang je gratis een digitale versie van de bestelde foto op webformaat, perfect voor social media!
 • Professionele archivering van de fotoreportage. Je kunt de foto’s altijd nog eens opvragen om te bekijken/bestellen.

Hieronder staan de verschillende fotoshoot pakketten, je kunt zelf het pakket kiezen dat het beste aansluit bij je wensen en je budget. Een fotoreportage is al mogelijk vanaf € 199,- euro (pakket Brons).

Passen jouw wensen niet precies binnen één van deze pakketten? Neem dan contact met me op, zodat we samen een passend pakket kunnen samenstellen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en nog exclusief reiskosten (buiten de Haarlemmermeer). Reiskosten voor iedere fotoreportage: € 0,35/km vanaf 2131 AW tot de locatie, retour.

Meer dan 1 paard op de foto?

Bij alle pakketten kun je voordelig extra paarden (uit hetzelfde gezin) toevoegen. Hierdoor zal het aantal foto’s waar je uit kunt kiezen ook iets stijgen. Het pakket dat bij de fotoshoot zit blijft hetzelfde, ongeacht het aantal te fotograferen paarden . Wil je voor iedere paard een eigen album? Dan kun je na de fotoshoot altijd nog een extra album bestellen.

Foto producten

De service stopt niet na de fotoreportage; jouw fotoshoot is natuurlijk pas echt compleet wanneer je thuis kun genieten van jouw tastbare artwork. Daarom werk ik met alleen de allerbeste fotovaklaboratoria; zij leveren uitsluitend aan professionele fotografen. Waardoor je toegang krijgt tot een assortiment van topkwaliteit fotoproducten, om een leven lang van te genieten.

Ben je nu al benieuwd naar de producten? Maak een afspraak om langs te komen in mijn showroom in Hoofddorp. Ik laat je graag kennismaken met alle opties. Tijdens de reportage zal ik ook enkele voorbeelden voor je meenemen.

Bekijk hier alvast het luxe assortiment fotoproducten:

Assortiment fotoproducten

Pakket GOUD

€ 450,-

Inclusief
 • Fotografie van 1 paard.
  Ieder extra paard (uit hetzelfde gezin): € 100,- euro.
 • Invulling van je reportage: Volledig naar wens.
  (bijv. portretten, rijfoto’s, los in de wei, blackfoto’s, samen met je paard op de foto, etc.).
 • Tijdsduur: Onbeperkt. Gemiddeld 1 tot 3 uur.
 • Beschikbare dagen: 7 dagen per week (ma. t/m zo.)
 • Afspraak in de studio of online bestelpagina: Kom naar de studio te Hoofddorp om de foto’s op groot formaat te bekijken. Of bekijk de foto’s op je persoonlijke bestelpagina. Je kunt de foto’s (en cover opties) kiezen voor jouw luxe fotoboek. En je kunt eventueel een extra foto afdrukken, wall-art of andere fotoproducten bestellen.
 • Foto selectie: Er zijn gemiddeld 50-100 prachtige foto’s om uit te kiezen.
Je ontvangt bij dit pakket:
 • Luxe fotoboek 20x20cm – incl. 8 tot 10 foto’s naar keuze (t.w.v. € 329,-)
 • Deze 8 tot 10 uitgekozen foto’s ook gratis digitaal op lage resolutie (webformaat/1.000 pixels langste zijde). Zo heb je ze altijd bij de hand op bijvoorbeeld je telefoon. Deze foto’s mag je uiteraard ook gebruiken op je persoonlijke social media profielen.

Reiskosten: € 0,35/km vanaf 2131 AW tot de locatie, retour via snelste route Google Maps.

Boek nu je fotoshoot

Pakket ZILVER

€ 350,-

Inclusief
 • Fotografie van 1 paard.
  Ieder extra paard (uit hetzelfde gezin): € 100,- euro.
 • Invulling van je reportage: Volledig naar wens.
  (bijv. portretten, samen, los, rijden, etc.).
 • Tijdsduur: Onbeperkt. Gemiddeld 1 á 2 uur.
 • Beschikbare dagen: 6 Dagen per week (ma. t/m za.).
  Toeslag op zondag € 25,- euro.
 • Afspraak in de studio of online bestelpagina: Kom naar de studio te Hoofddorp om de foto’s op groot formaat te bekijken. Of bekijk de foto’s op je persoonlijke bestelpagina. Je kunt de foto’s (en cover opties) kiezen voor jouw luxe drieluik album. En je kunt eventueel een extra foto afdrukken, wall-art of andere fotoproducten bestellen.
 • Foto selectie: Er zijn gemiddeld 35-50 prachtige foto’s om uit te kiezen.
Je ontvangt bij dit pakket:
 • Drieluik fotoalbum 20x20cm – incl. 3 foto’s naar keuze (t.w.v. € 129,-)
 • Deze uitgekozen foto’s ook gratis digitaal op lage resolutie (webformaat/1.000 pixels langste zijde). Zo heb je ze altijd bij de hand op bijvoorbeeld je telefoon. Deze foto’s mag je uiteraard ook gebruiken op je persoonlijke social media profielen.

Reiskosten: € 0,35/km vanaf 2131 AW tot de locatie, retour via snelste route Google Maps.

Boek nu je fotoshoot
3-Luik fotoboekje

Pakket BRONS

€ 199,-

Inclusief
 • Fotografie van 1 paard.
  Ieder extra paard (uit hetzelfde gezin): € 125,- euro.
 • Invulling van je reportage: Portretfoto’s
  (Alleen portretten & standfoto’s van je paard en/of jullie samen).
 • Tijdsduur: Maximaal 1 uur.
 • Beschikbare dagen: 6 dagen per week (ma. t/m za.)
  Toeslag zondag: € 25,-
 • Afspraak in de studio of online bestelpagina: Kom naar de studio te Hoofddorp om de foto’s op groot formaat te bekijken en je favoriete foto’s te bestellen. Of bekijk de foto’s op je persoonlijke bestelpagina. Je kunt in ons ruime assortiment fotoproducten je bestelling plaatsen.
 • Foto selectie: Er zijn gemiddeld 15-30 prachtige foto’s om uit te kiezen.
Je ontvangt bij dit pakket:
 • Om de kosten van dit pakket zo laag mogelijk te houden, zitten er nog geen fotoproducten bij inbegrepen. Tijdens de afspraak na de fotoreportage kun je jouw gewenste fotoproducten bestellen.

Reiskosten: € 0,35/km vanaf 2131 AW tot de locatie, retour via snelste route Google Maps.

Boek nu je fotoshoot

Afscheidsreportage

Je wilt er natuurlijk liever niet aan denken, maar helaas komt er ooit een moment dat je afscheid moet nemen van je beste maatje. Misschien omdat hij verkocht moet worden of omdat hij door ouderdom of ziekte in de laatste fase van zijn leven is gekomen.

Met alle rust en respect die hij verdient. De foto’s worden gemaakt zonder haast of dwang. Hier houd je een mooie dag en een blijvende herinnering aan over: een prachtige fotoserie van je paard, precies zoals jij hem kent.

Natuurlijk wil je erop kunnen vertrouwen dat de fotoreportage soepel verloopt en dat de fotograaf weet waar hij op moet letten. Je bent bij Hypo Focus in vertrouwde handen.

Ook als er spoed bij is en de fotoreportage vandaag of morgen nog moet plaatsvinden, kun je vrijwel altijd terecht. De agenda maak ik daar speciaal voor vrij. Voor deze bijzondere service betaal je geen extra kosten; je kunt gewoon gebruik maken van één van de bovenstaande fotoreportage pakketten.

Ja, ik wil een blijvende herinnering aan mijn paard

Reportages in het buitenland

Hypo Focus werkt vanuit Nederland. Maar op verzoek kom ik ook graag naar je toe in andere landen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.