Informatie

Een fantastische ervaring!

De Fotoreportage

Tijdens jouw fotoshoot staan jij en je paard centraal. Samen werken we aan een uniek, op maat gemaakt kunstwerk waarbij jouw paard de ster is! Vanaf het eerste contact tot na het afleveren van je foto’s, krijgen jullie mijn volledige, persoonlijke aandacht.

Mijn klanten waarderen me om mijn persoonlijke aanpak, enthousiaste werkhouding en oog voor detail.

Femkepuijman strand

"Foto's waar je iedere dag van kunt genieten"

Samen creëren we iets bijzonders: een prachtig kunstwerk met jouw paard in de hoofdrol. Uniek, iconisch en speciaal voor jou gemaakt.

Femke Puijman

Wat kun je verwachten?

Werkwijze

Divider
Paardenfotograaf femke puijman
Onze kennismaking

Neem contact met me op om je wensen en ideeën uitgebreid te bespreken. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een kennismakingsgesprek in mijn studio in Hoofddorp.

Bovendien kun je de verschillende fotoproducten dan al eens in het echt zien en ervaren.

Je kunt terecht met al je vragen. Ik adviseer je graag.
Wanneer alles duidelijk is, plannen we de datum voor jouw fotoshoot en het uitkiezen van de foto’s in de studio (1 tot 3 weken na de fotoshoot). 

Wordt er regen verwacht? Maak je geen zorgen, we kunnen de reportage verplaatsen naar een andere dag.

Fotograaf femke puijman laat een foto zien aan een klant
De fotosessie

Het is de dag van de fotoshoot.
We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en bespreken hoe de dag zal verlopen.

Tijdens de fotoshoot kun je alvast een paar keer meekijken achterop de camera. Zo weet je zeker dat het precies de foto’s zijn zoals je ze wil hebben.

Reken op ongeveer 1 uur per te fotograferen onderdeel (portret, rijfoto’s, actie in de wei, etc.). En zorg dat je geen andere afspraken hebt, direct na de fotoshoot. Het kan soms wat uitlopen.

Hypo focus studio in hoofddorp
Foto's uitkiezen

Binnen 1-3 weken na de shoot, kom je de foto’s bekijken in de studio te Hoofddorp. Je kunt je partner, familielid of een vriendin meenemen.

Ook deze ontmoeting is een fijne ervaring. Het draait om jou. Ik ben er om je te helpen en te adviseren bij het maken van je keuze.

Lukt het echt niet om naar de studio te komen? Dan zet ik de foto’s voor je in een online gallery, waar je binnen 14 dagen je bestelling kunt plaatsen.

Het verwerken van je bestelling

Jouw uitgekozen foto’s worden stuk voor stuk professioneel geoptimaliseerd. Lijnen, wondjes, fotohalsters, etc. kunnen allemaal zorgvuldig worden weggewerkt. Het is een uitgebreid proces waar veel tijd in zit.

Zodra de foto’s geretoucheerd zijn, ontvang je de digitale versie op webformaat.
Na jouw goedkeuring, kunnen de foto’s worden afgedrukt. Ze worden met de grootste zorg handmatig vervaardigd door specialisten met jarenlange ervaring.

Mock up van een fineart paneel aan de muur
Geniet van je foto's

Na enkele weken zijn je foto’s klaar en kunnen ze worden afgehaald in Hoofddorp.
Bepaalde producten kunnen (op verzoek) ook worden verzonden. Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij kleinere producten (zoals albums) en producten zonder glas.

Geniet vanaf nu van jouw prachtige, tasbare herinneringen.

Fotoproducten

Om eindeloos van te genieten!

Ja, ik wil een fotoshoot!

Boek jouw reportage

Reserveer vandaag nog een datum om jouw fotoshoot vast te leggen. 
Heb je nog vragen of wil je nog wat ideeën bespreken?
Laat het me weten, ik help graag!

Zij gingen je voor

Ervaringen

“Femke heeft een uitzonderlijk talent om het mooiste uit ieder paard in een foto naar voren te laten komen. Ze zorgt voor net dat beetje extra, waardoor je echt een WAUW effect krijgt. Wat voor paard je ook hebt, Femke zorgt ervoor dat het paard zo optimaal mogelijk op de foto komt!”
Jeannette
“In mijn ogen is Femke de beste paardenfotograaf. Zij heeft mijn paarden al 4 keer op de foto gezet en ben echt super blij met de foto’s! Femke geeft goede aanwijzingen om zo de beste foto te kunnen schieten. Daarnaast is een fotoshoot met Femke erg gezellig! Echt een TOPPER! ”
Laura

Award-winning fotograaf

Work with the best!

Je bent bij Hypo Focus in vertrouwde handen. Als fulltime dierenfotograaf met meer dan 20 jaar ervaring, pak ik het professioneel aan. Met als resultaat: duizenden enthousiaste, tevreden klanten.

Ervaar het zelf! Neem direct contact op om je wensen te bespreken.

Jouw voordelen:

0 +
Paarden gefotografeerd
0 +
Jaar ervaring
0
Gemiddelde beoordeling

Meer informatie

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Kijk verder in het menu. Of klik direct door naar één van de onderstaande pagina’s:

Cadeautje gezocht?

Wat is er mooier, dan een cadeau waar de ontvanger nog jaren van kan genieten? 

Met de Hypo Focus cadeaubon bepaal je zelf het bedrag. Je kunt een volledige fotoreportage schenken of bijdragen aan een deel van het totaalbedrag.

Bestel de cadeaubon direct in onze webshop op www.HypoFocus.art
(opent in een nieuw venster).

Scroll naar boven