Workshop Paardenfotografie: thema dressuur

1a

Op zaterdag 14 mei organiseerde Hypo Focus Paardenfotografie een bijzondere foto workshop in Aalsmeer met als thema “Dressuurfotografie”.

’s Ochtends begonnen we met een basis cursus, voor wie nog meer wilde leren over o.a. diafragma, iso, sluitertijd, scherpstellen en meer.
En ’s middags gingen we verder met het praktijk deel, waarbij de cursisten echt aan de slag konden met verschillende prachtige dressuurpaarden op hoog niveau.

De basisgangen stap, draf en galop gebruiken we om de timing van de foto op te oefenen.
En daarna gingen we aan de slag met het hogere dressuur werk: appuymenten in draf en galop, pirouettes, piaffe, passage en meer!

Tussendoor moesten we even schuilen voor een kleine regenbui, waardoor we gelijk nog in de binnenbak enkele foto’s konden maken.

Het was weer een erg gezellige dag met enthousiaste cursisten.
Neem hier een kijkje achter de schermen:

 

 

 

 

Natuurlijk heb ik zelf ook tussendoor nog wat foto’s gemaakt van de paarden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij zelf ook eens mee doen met zo’n leerzame workshop?
Kijk dan op de website voor het complete actuele aanbod.

 

Picture of Femke
Femke
Femke Puijman (1983) is sinds 2004 professioneel fotograaf. Haar werk werd meerdere keren bekroond met internationale awards. Naast haar werkzaamheden als fotograaf, geeft ze ook workshops en heeft ze 2 best-selling fotografie boeken geschreven. In 2018 werd Femke uitgeroepen tot "Freelancer of the Year" (publieksprijs) tijdens de FOTY Awards op de dag van de ZZP'er.
Deel dit artikel

Geef een reactie