Dag van de ZZP’er 2019

spreker-dag-van-de-zzper-2019-femke-puijman-fotografie

Vorig jaar won ik de publieksprijs van de Freelancer of the Year awards 2018. Dit jaar werd ik door de organisatie uitgenodigd als spreker om een masterclass te verzorgen tijdens de dag van de ZZP’er 2019 in de Rijtuigenloods te Amersfoort!

Wat een eer om tussen zulke top sprekers ook mijn verhaal te mogen doen!
Met een aankondiging op de website, in de nieuwsbrief én in het ZZP magazine.

 

Met mijn presentatie (“De impact van foto’s op jouw bedrijf”) heb ik ruim 140 ZZP’ers kunnen inspireren en uitgelegd op welke manier foto’s een rol spelen op o.a. website en social media. Hoe je het beste aan foto’s kunt komen en waar je op moet letten bij het uitkiezen van een foto.

spreker-dag-van-de-zzper-2019-femke-puijman-fotografie

De zaal (Droogcabine in de Rijtuigenloods) was volledig gevuld! Wat gaaf om met zó veel mensen te mogen werken.
Er was zelfs een gebarentolk aanwezig voor iemand met een gehoorbeperking die mijn verhaal ook graag wilde volgen.

publiek-dvdzzp2019-femkepuijman-masterclass

Marijke Beens was één van de deelnemers aan de masterclass en heeft deze foto gemaakt vanuit het publiek.

Ik had even een kleine hick-up met de software. Ondanks dat ik mijn PowerPoint presentatie op 2 andere computers had laten controleren, viel er toch op een paar slides wat tekst weg en aan het einde wilde powerpoint ineens helemaal niets meer. Dus dat was eventjes diep ademhalen en daarna rustig afronden.

Iedereen nogmaals enorm bedankt voor het luisteren! Ik vond het geweldig om met zoveel mensen te mogen werken.

Daarna was het tijd om naar de vraag-maar-raak-baak te gaan en de boekenhoek waar mijn boeken ‘Hondenfotografie’ en ‘Paardenfotografie’ lagen als inkijkexemplaar, zodat het publiek kon intekenen om de boeken aan te schaffen. Ook had ik al de flyers voor mijn nieuwe boek neergelegd. De titel is “De ondernemende fotograaf”. Een handboek voor fotografen die willen leren hoe ze succesvol kunnen ondernemen. Het verschijnt later dit jaar!

Natuurlijk heb ik heel erg veel leuke nieuwe mensen gesproken en ben ik ook weer wat bekenden tegengekomen. #selfie-time

Hieronder een overzichtje:

Samen met Jörgen Raymann (de dagvoorzitter)
Jeroen Sakkers is één van de organisatoren van de dag van de ZZP’er
Verbinder Harrie Lamers gaf dit jaar ook een geweldige masterclass!
Samen met mijn mede-oudfinalist (en overal winnares FOTY Awards 2018) Britt van Smeerdijk
Een hele gezellige middag met Marijke & Coen. Zij hebben een super mooi video bedrijf!
En natuurlijk Daniëlle Meyboom (Amable) die ik al jaren ken van de paarden!

Het was dit jaar dus weer een fantastische dag  van de ZZP’er waar ik met heel veel plezier op terug kijk!
Wat vond jij van deze dag?

Picture of Femke
Femke
Femke Puijman (1983) is sinds 2004 professioneel fotograaf. Haar werk werd meerdere keren bekroond met internationale awards. Naast haar werkzaamheden als fotograaf, geeft ze ook workshops en heeft ze 2 best-selling fotografie boeken geschreven. In 2018 werd Femke uitgeroepen tot "Freelancer of the Year" (publieksprijs) tijdens de FOTY Awards op de dag van de ZZP'er.
Deel dit artikel

Geef een reactie