De nieuwe website is klaar!

Nieuwe website - Hypo Focus Paardenfotografie

De nieuwe website klaar!

De afgelopen weken heb ik non-stop gewerkt aan een complete make-over van de website.
En ik ben blij om te kunnen vertellen dat de vernieuwde website vanaf nu online staat. 

Verbeteringen

De site is nu nog beter toegankelijk via computer, tablet en je smartphone.
Bovendien heb ik nog meer pagina’s toegevoegd met handige informatie over fotoshoots en workshops. Alle teksten zijn opnieuw geschreven en er zijn nieuwe foto’s gebruikt.

De webshop (Hypo Focus Art Store) heeft nu ook een eigen introductiepagina gekregen op deze site. 

De foto’s in het portfolio zijn nu gemakkelijk met één klik op groot formaat te bekijken. Via tablet en smartphone kun je nu swipen naar de volgende foto. Op de computer kun je met de muis navigeren of de pijltjes van je toetsenbord.

Er is een speciale pagina gemaakt voor de afscheidsreportages. Zo staat alle praktische informatie over deze bijzondere fotoshoots overzichtelijk bij elkaar.

Tot slot hebben ook de fotoproducten een eigen pagina gekregen. Je kunt alvast kijken naar het complete assortiment, waar je uit kunt kiezen na de fotoreportage. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in mijn studio in Hoofddorp om de producten te ervaren.

Picture of Femke
Femke
Femke Puijman (1983) is sinds 2004 professioneel fotograaf. Haar werk werd meerdere keren bekroond met internationale awards. Naast haar werkzaamheden als fotograaf, geeft ze ook workshops en heeft ze 2 best-selling fotografie boeken geschreven. In 2018 werd Femke uitgeroepen tot "Freelancer of the Year" (publieksprijs) tijdens de FOTY Awards op de dag van de ZZP'er.
Deel dit artikel

Geef een reactie