© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission
Workshop

Datums & Inschrijven

Workshop agenda

Datum & locatie

Corona update 26 maart 2020:
Vanwege de maatregelen rondom het Corona virus zijn groepsworkshops op dit moment niet mogelijk. Zodra het weer toegestaan is, zullen er nieuwe datums op de agenda gezet worden.

Privé workshops kunnen wel geboekt worden, tenzij de maatregelen nog verder aangescherpt worden.


Wil je zelf een groepsworkshop organiseren met vrienden/bekenden? Dat kan! Ik kom graag naar je toe vanaf 5 personen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je een privé les boeken?
Dan spreken we samen een datum & locatie af die voor jou goed uitkomt. Neem contact op via het formulier.

 

Voorwaarden

Let op: inschrijven is niet vrijblijvend.
Bij inschrijving ga je een betaalverplichting aan. Jouw reservering wordt speciaal voor jou vastgehouden en andere deelnemers worden, vanwege het beperkte aantal plaatsen, mogelijk geweigerd voor de betreffende workshop datum. Degene die de workshop komt doen, is zelf verantwoordelijk voor het dragen van de kosten.

Voor aanvang van de workshop heb ik al veel voorbereidend werk én kosten (correspondentie met cursisten, cursus voorbereiden, locatie bespreken en reserveren, vergunningen, modellen, etc.).

Kun je toch plotseling niet komen? Laat dit dan in ieder geval ook zo snel mogelijk aan me weten. Je kunt jouw gereserveerde plaats eventueel overdragen aan een ander, wanneer je zelf een vervangende cursist heb gevonden. Kun je niemand vinden en kun je zelf echt niet komen? Dan draag je toch de onderstaande kosten voor de reservering:

Afmelden tot 4 weken voor de workshop:
Je kunt gratis afmelden en ontvangt het totale bedrag retour.
Afmelden tot 2 weken voor de workshop:
Je betaalt 50% van de workshopkosten.
Afmelden tot 1 week voor de workshop:
Je betaalt 75% van de workshopkosten.
Afmelden in de week van de workshop:
Je betaalt het volledige bedrag, of je zoekt zelf iemand die in jouw plaats komt deelnemen.

Uitzonderingen
In zeer uitzonderlijke situaties kunnen de kosten alsnog worden kwijtgescholden. Altijd in overleg, ter beoordeling van Hypo Focus en uitsluitend bij aantoonbare: levensbedreigende aandoeningen van de cursist (met ziekenhuis opname) en bij overlijden van de cursist (of diens partner, ouder(s) of kind(eren)). Afwezigheid door ziekte zoals griep, een gebroken arm, autopech, etc. vallen hier dus niet onder. Deze risico’s draagt de cursist zelf.