© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission
Workshop

ervaringen & foto's van cursisten

Reviews & Gallery

Misschien wil je nog wat meer lezen over de ervaringen van andere cursisten?
Hieronder vind je verschillende reviews van deelnemers en een gallery met ingestuurde foto’s die ze tijdens de workshop hebben gemaakt.

Ervaringen

Ellen B.

★★★★★

Het is een leuke en leerzame workshop. Goede uitleg vooraf, waarbij je jouw wensen en leerpunten kunt aangeven. Fijn dat de foto’s tussendoor bekeken worden, zodat je met de eventuele tips gelijk weer aan de slag kunt gaan.

Leerzaam!

Babette van D.

★★★★★

Actiefoto’s waren altijd een grote uitdaging voor mij en ik kreeg nooit het resultaat dat ik graag zou willen hebben. Na de uitleg van Femke en het samen bekijken en bespreken van de gemaakte foto’s lukt me dit een heel stuk beter!

Top!

Ashley S.

★★★★★

Absoluut een aanrader, duidelijke professionele uitleg. Je kan met de vragen terecht waar je zelf niet uit komt, of op vast loopt. Daarnaast was het een erg gezellig dag, wat ook heel belangrijk is!

Zeer leerzaam!

Margot Z.

★★★★
Ondanks het slechte weer, of juist mede door het slechte weer, heeft Femke mij geleerd te kijken naar de mogelijkheden en die te gebruiken. Ik heb geleerd om rustiger en doeltreffender te fotograferen en meer uit mijn camera en de omgeving te halen. Zoek je een cursus waarbij je je persoonlijke vaardigheden wilt ontwikkelen, dan zit je goed bij Femke.
Leerzaam

Kirsten O.

★★★★★
Femke vertelt vol passie over het fotografievak.  Neemt alle tijd om te vertellen hoe een fotoshoot in z’n werk gaat. Je kom met een hoofd vol informatie terug waar je echt iets aan hebt. 

 

Gezellig

Foto's van deelnemers