Coaching

Iedereen kan fotograferen

Speciaal voor jou als fotograaf!

Wil jij meer leren over het fotograferen van paarden?
Het maakt niet uit of je beginner bent of professioneel fotograaf; samen kijken we wat voor jou de ideale manier is om je fotografie vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek hoe je het beste uit jezelf en je apparatuur kunt halen om prachtige paardenfoto’s te maken met ons ruime aanbod aan workshops, boeken en online coaching.

Reviews

Ben je benieuwd wat anderen van de workshop bij Hypo Focus vonden?
Ze vertellen erover in deze reviews:

Ashley
Read More
"Absoluut een aanrader, duidelijke professionele uitleg. Je kan met de vragen terecht waar je zelf niet uit komt, of op vast loopt. Daarnaast was het een erg gezellig dag, wat ook heel belangrijk is!"
Ellen
Read More
"Het is een leuke en leerzame workshop. Goede uitleg vooraf, waarbij je jouw wensen en leerpunten kunt aangeven. Fijn dat de foto’s tussendoor bekeken worden, zodat je met de eventuele tips gelijk weer aan de slag kunt gaan."
Kirsten
Read More
"Femke vertelt vol passie over het fotografievak. Neemt alle tijd om te vertellen hoe een fotoshoot in z’n werk gaat. Je kom met een hoofd vol informatie terug waar je echt iets aan hebt."
Margot
Read More
"Ik heb geleerd om rustiger en doeltreffender te fotograferen en meer uit mijn camera en de omgeving te halen. Zoek je een cursus waarbij je je persoonlijke vaardigheden wilt ontwikkelen, dan zit je goed bij Femke."
Babette
Read More
"Actiefoto’s waren altijd een grote uitdaging voor mij en ik kreeg nooit het resultaat dat ik graag zou willen hebben. Na de uitleg van Femke en het samen bekijken en bespreken van de gemaakte foto’s lukt me dit nu wel!"
Cadeau tip!

Het boek "Paardenfotografie"

Hét boek voor iedere fotograferende paardenliefhebber.
Met deze bestseller in je cameratas, heb je alles bij de hand om prachtige paardenfoto’s te maken.
Te bestellen in onze Hypo Focus Art webshop.

Scroll naar boven