© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission
Foto producten

assortiment & prijzen

Prachtige foto's

Na de fotoreportage wil je natuurlijk mooie foto’s in huis halen! Ik heb veel onderzoek gedaan om de beste leveranciers van high-end fotoproducten voor jou te vinden. Zij leveren uitsluitend de beste kwaliteit, zodat jij een leven lang plezier hebt van je foto’s.

Foto producten

Bekijk hier ons assortiment van foto producten die je na de reportage kunt bestellen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Bovendien ontvang je iedere bestelde foto ook gratis digitaal op lage resolutie.

In het overzicht staan de meest bestelde maten. Andere formaten en materialen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Foto afdrukken

Mooie, klassieke foto afdrukken. Geef ze een mooie lijst en hang ze aan de muur of plak ze in een foto album.

De foto afdrukken van Hypo Focus worden besteld bij een professioneel vaklaboratorium. Daar worden de foto’s met uitzonderlijke kwaliteit afgedrukt op de traditionele manier. Het fotopapier wordt nog echt belicht en vervolgens fotochemisch afgedrukt. Je bent dus altijd verzekerd van echte foto’s van topkwaliteit.

Papiersoorten Foto’s zijn verkrijgbaar op 3 verschillende soorten professioneel fotopapier: mat, glans en pearl.

Mat: Het ideale materiaal als je de foto wilt inlijsten. Glans: De klassieke glossy, glanzende afwerking. Pearl: Dezelfde glossy finish als het glanzende papier, maar dan met een subtiel metallic/parelmoer effect.

Formaat & prijs

 

Digitale foto’s

Wil je jouw foto’s altijd bij je hebben? Dan is een digitale foto de ideale keuze. Je ontvangt bij iedere bestelde foto de digitale versie op lage resolutie geheel GRATIS!

Privé gebruik
Op alle foto’s rust het auteursrecht van de fotograaf. De digitale foto’s die je koopt zijn voor privé gebruik: je mag ze trots aan vrienden & familie laten zien en je mag ze ook op je persoonlijke profiel op social media (zoals facebook, instagram, etc.) gebruiken. 

Overig gebruik
Wil je foto’s gebruiken buiten de privé sfeer, bijvoorbeeld voor de rasvereniging, publicatie in een magazine, advertenties, visitekaartjes, website, etc.? Dan valt dat onder overig gebruik. Neem vooraf contact op om de voorwaarden en bijpassende tarieven te bespreken.

Formaat & prijs

 

Canvas
Een foto afgedrukt op canvas is een echte klassieker!
Onze leverancier werkt CO2 neutraal en gebruikt uitsluitend milieuvriendelijke inkt soorten. De foto wordt afgedrukt op stevig canvasdoek en daarna trommelstrak op een 2cm dik houten frame gespannen.
Canvas met baklijst
Ervaar het luxe gevoel van een canvas afdruk met een chique, zwarte baklijst. Een baklijst is de ultieme afwerking voor afdrukken op canvasdoek. Direct geschikt om aan de muur te hangen!
Canvas met baklijst
Canvas collectie Wil je genieten van meerdere foto’s op canvas? Kies dan uit één van de pakketten in de canvas collectie (zonder baklijst). Deze canvasdoeken van 30 x 30 cm zijn speels te combineren en als groep van 3, 4, 6 of 9 aan de muur te hangen.
Formaat & prijs

 

Sierkussens
Nieuw en uniek in ons assortiment: luxe sierkussens!
Deze must-have is gemaakt van slijtvaste interieurstof en heeft een weggewerkte rits aan de onderzijde.
Deze mooie, zware kwaliteit is NIET te vergelijken met de goedkope (vaak slecht afgewerkte) foto-kussentjes die elders verkrijgbaar zijn.
Het kussen wordt geleverd als kussenhoes inclusief stevig binnenkussen. De hoes is machinewasbaar op 30 graden.
Formaat & prijs

 

Foto album

Een prachtig coffee table book met daarin de mooiste foto’s van je eigen paard. In dit luxe album wordt gebruik gemaakt van échte foto afdrukken!

 

Formaat & prijs