© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission

Nieuwe stagiaire: Diede Schutten

1 januari 2017

Ik ben Diede en ik ben een 3e-jaars student van de opleiding Fotografie aan het ROC van Twente in Enschede. In de periode februari t/m juni 2017 loop ik stage bij Hypo Focus & Kyno Focus. Tijdens mijn stage zal ik volledig meedraaien in het bedrijf en hopelijk veel leren over het fotograferen van dieren.

 

Diede zal tijdens haar stage meehelpen in de administratie, contact met klanten, organiseren van workshops, assisteren bij fotoreportages, etc.

Update: helaas hebben we de stage van Diede eerder moeten stoppen, omdat ik onverwacht ernstig ziek ben geworden.

Volg jij ook een MBO fotografie (niveau 4) opleiding? Of doe je een HBO opleiding met raakvlakken in de fotografie en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende stage plek?
Informeer dan naar de mogelijkheden. Hypo Focus (/Kyno Focus) is een SBB erkend leerbedrijf.

Leave a comment