© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission
Ervaringen

van klanten

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die een fotoshoot bij Hypo Focus hebben laten maken?
Op deze pagina vertellen klanten over hun eigen fotosessie…

Ratecard

Lees hier de ervaringen over Hypo Focus van andere klanten via Ratecard – de onafhankelijke referentie website voor freelancers.

Heb jij ook met me gewerkt en wil je een review achterlaten? Dat kan direct via Ratecard of stuur me een berichtje om hier op de pagina te komen met een foto uit de reportage.

Klanten reviews

Esther      ★★★★★

Het is super gezellig en de foto’s waren geweldig. Femke is erg geduldig met de paarden en ook met de mensen, wat ook niet onbelangrijk is. Ik kan dus alleen maar goede dingen vertellen over Hypo Focus en ik kan iedereen aanraden om zijn/haar paard door Femke te laten vereeuwigen.

Inge      ★★★★★

Femke werkt als geen ander met hart en ziel, ze laat de paarden in hun waarde en ze kan “gewone” paarden omtoveren tot sprookjesdieren! Dank je Femke voor al je mooie foto’s van mijn dierbare viervoeters. Een dierbaar en trots bezit!

Margo      ★★★★★

Hypo Focus is langs geweest voor een shoot met mijn 3-jarige merrie Fortune Cookie. Ze neemt alle tijd en zorgt voor een relaxte sfeer. Ik vond het een reuze gezellige dag en de foto’s zijn waanzinnig!

Laura      ★★★★★

In mijn ogen is Femke DE beste paardenfotograaf. Zij heeft mijn paard al 2 keer op de foto gezet en ben echt super blij met de foto’s! De foto’s zijn prachtig! Femke geeft goede aanwijzingen om zo de beste foto te kunnen schieten. Daarnaast is een fotoshoot met Femke erg gezellig! Echt een TOPPER! Ik zou Hypo Focus aan iedereen aanraden!

Bieman de Haas B.V. (BR / Anky Technical Casuals)    ★★★★★

Femke is een echte vakvrouw. Ze is van alle markten thuis, van productfotografie tot modefotografie. Ze heeft oog voor de kleinste details, wat met name voor mode fotografie erg belangrijk is. Daarnaast geeft ze een goede uitleg aan de modellen, is ze rustig en heeft ze veel geduld. Femke is fijn om mee te werken.

Paardenverzekering Bierum      ★★★★★

Na een speurtocht naar goede paardenfoto’s kwamen wij uit bij Hypo Focus, het zijn nette en goede foto’s welke wij goed kunnen gebruiken bij het promoten van onze verzekeringsactiviteiten.

Jeannette      ★★★★★

Femke heeft een uitzonderlijk talent om het mooiste uit ieder paard in een foto naar voren te laten komen. Ze zorgt voor net dat beetje extra “de créme”, waardoor je echt een WAUW effect krijgt. Wat voor paard je ook hebt, Femke zorgt ervoor dat het paard zo optimaal mogelijk op de foto komt!

Equine saddlery      ★★★★★

Via Femke’s website zagen we de Haflinger in een pose exact als ons logo en precies dezelfde kleur. Dit kon geen toeval zijn, die foto was speciaal voor ons bedoeld. Femke heeft mooie foto’s ook voor zakelijk gebruik tegen schappelijke prijzen, en wij kunnen haar dan ook zeker aanbevelen.

Ervaar het zelf

Foto van Femke Puijman

Wil jij ook prachtige foto’s van je paard en een geweldige herinnering aan die dag?
Neem dan nu contact op om jouw fotoshoot te reserveren.

 

Boek jouw fotoshoot