© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission

Corona updates

15 december 2020

Updates voor fotoshoots & workshops bij Hypo Focus tijdens de uitbraak van het Corona virus in Nederland.

15 December 2020
Strengere maatregelen

Het maximale aantal personen dat buiten samen mag komen is 2.
Daardoor zijn er toch weer enkele beperkingen in de werkzaamheden.

Fotoreportages zijn op dit moment wel mogelijk.
Fotograferen we op openbaar terrein? Kom dan alleen naar de fotoreportage.
Zo zijn we samen met slechts 2 personen en kunnen we voldoen aan de regels.
Fotograferen we op je eigen terrein? Dan kan er eventueel ook iemand (bij voorkeur een gezinslid) helpen met bijvoorbeeld aandacht trekken.

Privé workshops zijn op dit moment beperkt mogelijk.
Kunnen we aan de slag met jouw eigen paard als model of paarden die op de locatie staan (die toegankelijk is)? Dan kan de workshop gewoon plaatsvinden.
Workshops die op openbaar terrein plaatsvinden (zoals een park) kunnen op dit moment niet georganiseerd worden met andermans dieren erbij, omdat we dan met 3 personen bij elkaar zouden zijn (jij, ik en de eigenaar van het paard die model komt staan).

Groepsworkshop kunnen helaas nog steeds NIET plaatsvinden.
Zodra dit wel weer kan, zal ik dit aankondigen in deze blogpost, de website en social media.

 

Natuurlijk kun je ook terecht voor een boeken, cadeaubonnen, de Hypo Focus ART webshop, een Watercolor ART kunstwerk, etc.

 

 

Oudere berichten:


18 November 2020
Er kan weer iets meer!

We mogen weer met maximaal 4 personen samen zijn.
Daarom kan en mag er gelukkig weer wat meer..

Fotoreportages zijn op dit moment dus weer mogelijk!
Zorg er wel voor dat er niet onnodig veel mensen aanwezig zijn.

Privé workshops zijn op dit moment ook mogelijk voor maximaal 2 deelnemers.

Groepsworkshop kunnen helaas nog steeds NIET plaatsvinden. Zodra dit wel weer kan, zal ik dit aankondigen in deze blogpost, de website en social media.


Begin november 2020

Aanscherping van de maatregelen

Helaas zijn er inmiddels toch weer aangescherpte maatregelen van kracht.
De maximale groepsgrootte van 2 personen op openbare plaatsen, zorgt voor aanzienlijke beperkingen.

Groepsworkshop kunnen daarom nog steeds NIET plaatsvinden.

Privé workshops kunnen alleen plaatsvinden wanneer je de workshop bij jou thuis kunt organiseren en zelf beschikt over modellen én een gezinslid die de paarden kan voorbrengen tijdens het fotograferen.
Privé workshops op openbare stallen of met leden van een ander gezin zijn helaas nu door de nieuwe regels tijdelijk NIET mogelijk.

Fotoreportages zijn afhankelijk van de situatie:
Situatie 1: Je hebt je paard aan huis staan en je kunt het paard zelf voorbrengen en/of een gezinslid kan het paard voorbrengen.
Situatie 2: Jouw paard is erg makkelijk en kan zonder hulp blijven staan, waardoor je zelf een hand vrij hebt om aandacht te trekken. In dat geval kan ik ook op locatie komen voor de fotoshoot.
Situatie 3: Je paard is minder gemakkelijk met stilstaan en heeft echt iemand nodig om hem van dichtbij vast te houden. In dit geval is een reportage op dit moment NIET mogelijk. Want er is dan een extra persoon nodig voor het aandacht trekken om de kwaliteit van de fotoshoot hoog te houden. Deze reportages kunnen pas weer plaatsvinden als er 3 of meer mensen mogen samenkomen.

Natuurlijk kun je ook terecht voor een boeken, cadeaubonnen, de Hypo Focus ART webshop, een Watercolor ART kunstwerk, etc.

 

7 mei 2020
Workshops weer mogelijk!

Goed nieuws! De Corona maatregelen zijn soepeler geworden.
Hierdoor zijn groepen tot 10 personen ook weer toegestaan. Waardoor privé workshops (ik zelf, cursist & model) weer mogelijk zijn.
Groepsworkshops heb ik op dit moment nog niet op de planning staan, omdat de 1,5 meter afstand daarbij moeilijker te garanderen is.

Natuurlijk kun je ook terecht voor een fotoreportage, cadeaubonnen, de Hypo Focus ART webshop, een Watercolor ART kunstwerk, etc.

 

2 April 2020
Evenementen geannuleerd, fotoshoots nog mogelijk.

De regering heeft eind maart nieuwe maatregelen aangekondigd om het corona virus te bestrijden.
Eén van die maatregelen is dat evenementen ongeacht het aantal deelnemers nu verboden zijn. Dat heeft gevolgen voor de groepsworkshops die op de agenda staan.
Deze groepsworkshops zijn daarom per direct geannuleerd. Zodra de maatregelen worden opgeheven, zal ik gaan kijken naar een nieuwe datum.

Wat is nog wel mogelijk?
1. De webshop (https://www.hypofocus.art) blijft gewoon open, zo lang PostNL post blijft aannemen en bezorgen.

2. Je kunt ook nog steeds een cadeaubon kopen. Deze is geldig op alle producten en diensten van Kyno Focus en Hypo Focus.

3. Heb je in het verleden al een fotoreportage laten maken? Dan kun je je fotoshoot nog eens opnieuw opvragen, ik zet de foto’s dan voor je online. Je kunt nog steeds prachtige topkwaliteit fotoproducten bestellen, waar je thuis van kunt genieten.

4. Op dit moment is het ook nog mogelijk om onder bepaalde omstandigheden een 1 op 1 privé workshop te boeken.

5. En ook fotoreportages zijn nog steeds mogelijk, als dit op een rustige locatie kan. Veel stranden en (grote/drukke) parken zullen de komende weken niet toegankelijk zijn. Tijdens fotoreportages werk ik met een telelens, waardoor ik sowieso altijd al minstens enkele meters afstand moet nemen van paard & eigenaar. We kunnen daarom zonder fysiek contact de fotoreportage doen, waarbij we uiteraard geen handen schudden en ook ruim de afstand kunnen bewaren. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Leave a comment