© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission

Corona updates

6 mei 2020
spreker-dag-van-de-zzper-2019-femke-puijman-fotografie

Updates voor fotoshoots & workshops bij Hypo Focus tijdens de uitbraak van het Corona virus in Nederland.

7 mei 2020
Workshops ook weer mogelijk!

Goed nieuws! De Corona maatregelen zijn soepeler geworden.
Hierdoor zijn groepen tot 10 personen ook weer toegestaan. Waardoor privé workshops (ik zelf, cursist & model) weer mogelijk zijn.
Groepsworkshops heb ik op dit moment nog niet op de planning staan, omdat de 1,5 meter afstand daarbij moeilijker te garanderen is.

Natuurlijk kun je ook terecht voor een fotoreportage, cadeaubonnen, de Hypo Focus ART webshop, een Watercolor ART kunstwerk, etc.

 


2 April 2020
Evenementen geannuleerd, fotoshoots nog mogelijk.

De regering heeft eind maart nieuwe maatregelen aangekondigd om het corona virus te bestrijden.
Eén van die maatregelen is dat evenementen ongeacht het aantal deelnemers nu verboden zijn. Dat heeft gevolgen voor de groepsworkshops die op de agenda staan.
Deze groepsworkshops zijn daarom per direct geannuleerd. Zodra de maatregelen worden opgeheven, zal ik gaan kijken naar een nieuwe datum.

Wat is nog wel mogelijk?
1. De webshop (https://www.hypofocus.art) blijft gewoon open, zo lang PostNL post blijft aannemen en bezorgen.

2. Je kunt ook nog steeds een cadeaubon kopen. Deze is geldig op alle producten en diensten van Kyno Focus en Hypo Focus.

3. Heb je in het verleden al een fotoreportage laten maken? Dan kun je je fotoshoot nog eens opnieuw opvragen, ik zet de foto’s dan voor je online. Je kunt nog steeds prachtige topkwaliteit fotoproducten bestellen, waar je thuis van kunt genieten.

4. Op dit moment is het ook nog mogelijk om onder bepaalde omstandigheden een 1 op 1 privé workshop te boeken.

5. En ook fotoreportages zijn nog steeds mogelijk, als dit op een rustige locatie kan. Veel stranden en (grote/drukke) parken zullen de komende weken niet toegankelijk zijn. Tijdens fotoreportages werk ik met een telelens, waardoor ik sowieso altijd al minstens enkele meters afstand moet nemen van paard & eigenaar. We kunnen daarom zonder fysiek contact de fotoreportage doen, waarbij we uiteraard geen handen schudden en ook ruim de afstand kunnen bewaren. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Leave a comment