© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission
Commercieel

Stockfoto's & Reportages

Een passende oplossing

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor commerciële opdrachten is Hypo Focus de ideale partner.
 

Of het nu gaat om een foto voor een magazine, een mooie bedrijfsreportage of een complete fotosessie voor jouw unieke project.
Ik denk graag
met je mee om tot een top resultaat te komen!

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stock foto's

Archief

Misschien ben je zelf op zoek naar foto’s voor een project? Ik help je graag aan jouw ideale foto’s. Alle fotoreportages blijven bewaard in het foto archief van Hypo Focus. Inmiddels bestaat mijn archief uit enkele tienduizenden unieke foto’s van alle paarden- en ponyrassen. Voor vrijwel ieder doel is er dus wel een perfecte foto te vinden! Samen zoeken we naar de perfecte stockfoto voor het betreffende project.

Neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met me op. Laat me je ideeën weten en je budget, zodat we samen een foto op maat kunnen vinden voor jouw project.

Bestelproces

Samen bespreken we je wensen. Ik ken mijn archief als geen ander en kan met behulp van jouw aanwijzingen een selectie maken van foto’s die perfect passen bij je opdracht.

De prijs van een stock foto is mede afhankelijk van het doel waar de foto voor gebruikt wordt en de mate van benodigde exclusiviteit. Een klein lokaal bedrijf dat een foto zoekt voor éénmalig gebruik op een kerstkaartje, betaalt uiteraard niet hetzelfde als een grote multinational voor een internationale campagne met exclusieve rechten.

Contact

Reportages op maat

De voordelen van goede foto’s

Foto’s zijn een fantastische manier om de aandacht van de consument te grijpen en vast te houden. Dat kan het verschil maken tussen een succesvolle verkoop of het verliezen van de consument aan je concurrent.
Een consument koopt met zijn ogen. Iets dat er aantrekkelijk uitziet in de brochure, verkoopt gemakkelijker. Daar kun jij als ondernemer op inspelen door het plaatsen van prachtig fotomateriaal op je website, visitekaartjes, brochures, catalogus en beurs materiaal.

Nieuwsgierig?

Wil je weten wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op om je wensen vrijblijvend te bespreken.

Contact
Mogelijkheden

Voor iedere ondernemer zijn er mogelijkheden voor een commerciële reportage. Van de kleine freelancer tot grote multinationals.
Voor ieder type bedrijf zorg ik voor foto’s die passen binnen de stijl en het imago van het bedrijf.
Het kan gaan om een kleine opdracht zoals het fotograferen van enkele producten, tot grote meerdaagse opdrachten op verschillende locaties met paarden, fotomodellen en styling. Indien gewenst kunnen paarden en modellen voor jouw project geregeld worden, zodat je zelf je tijd en aandacht kunt besteden aan waar jij het beste in bent: ondernemen.

Voor iedere reportage bespreken we je wensen, ideeën en het eindresultaat dat je voor ogen hebt. Samen kijken we hoe het beste resultaat behaald kan worden en wat de mogelijkheden zijn voor jouw budget.

Samenwerking

Product Reviews

Hypo Focus heeft een grote groep trouwe volgers op social media (facebook, instagram, youtube), blog en deze website. De groep bestaat uit paardenliefhebbers en mensen met een passie voor fotografie.

In het verleden heb ik al met verschillende bedrijven samengewerkt voor o.a. een product review.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Overige projecten

Enkele keren per jaar geef ik workshops en lezingen tijdens grote evenementen zoals Animal Event & Hond Event / Winnershow.

Ik ben meerdere malen vakjurylid geweest bij fotowedstrijden. En ik werk ook graag mee aan tv producties.

In 2018 won ik de publieksprijs bij de Freelancer of the Year Awards.

Bedrijven kunnen een fotoreportage boeken bij Hypo Focus om deze bijvoorbeeld te verloten tijdens een jubileum, speciale aanbieding of fotowedstrijd.

Mijn werk hangt ook regelmatig op beurzen.
Zo heeft mijn werk o.a. in 2016 op groot formaat gehangen in de stand van Saal-Digital tijdens de Photokina (Duitsland) en Fotofair (Hilvarenbeek). En Nikon heeft in 2016 en 2018 mijn foto’s gebruikt in de stand tijdens Professional Imaging.

Heb je een idee voor een samenwerking?
Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Contact

Publicaties

Hypo Focus werkt regelmatig samen met verschillende bedrijven, uitgeverijen & evenementen.
In dit overzicht vind je een kleine selectie van onze klanten:

Magazines
Boeken & kalenders
  • Paardenfotografie
  • Hondenfotografie
  • Vrijheidsdressuur – Miriam Nieuwe Weme
  • Vrijheidsdressuur (cover) – Niki van Olst
  • Hypo Focus Paardenkalender
  • Paarden Agenda 2011 t/m 2013
  • Pets Agenda 2011 t/m 2014
  • Boerderijdieren kalender 2012
  • Trekpaarden kalender 2012
  • Paarden kalender 2012