© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission
Het boek

Paardenfotografie

Hét boek voor iedere fotograferende paardenliefhebber.

Paardenfotografie boek

Het is voor iedere paarden eigenaar een enorme aanwinst om prachtige foto’s van zijn paard te hebben. En het geeft nog meer voldoening en plezier als je zulke mooie foto’s nu ook zelf kunt maken!

Het paardenfotografie boek is een handig leerboek met duidelijke stap-voor-stap uitleg over het fotograferen van je trouwe viervoeter.

Leer je camera beter kennen, ontdek welke instellingen je het beste kunt gebruiken bij iedere situatie, krijg praktische tips om je hond mooi te laten poseren en meer!

Het boek is verkrijgbaar als luxe hardcover editie en digitaal (PDF).

Verschijningsvormen

Hardcover

€ 29,95
ISBN 9789081693929

Digitaal PDF

€ 19,95
ISBN 9789081693912

Informatie

Het Paardenfotografie boek is een aanwinst voor iedere boekenkast! Het telt 112 fullcolor pagina’s en staat vol tips, uitleg en duidelijke voorbeelden.

De luxe hardcover editie is gedrukt op A4 formaat. Het is gemakkelijk mee te nemen in je fototas en staat prachtig in je boekenkast.

Je leest over de basis van fotografie (in begrijpelijke taal), welke apparatuur geschikt is, hoe je je camera het beste kunt instellen, waar je op moet letten bij het uitkiezen van een achtergrond, het timen van actiefoto’s, op welke manier je jouw fotoshoot kunt regisseren, etc.

Het is een complete gids voor iedereen die meer wil leren over het fotograferen van paarden.

Recensies

Silvia

★★★★★
Geweldig mooi boek! Thanx voor de goede service!!

Erna

★★★★★
Ik heb het boek besteld, meteen ontvangen (super dat het zo snel ging!) en gelezen. Het ziet er geweldig uit, mijn complimenten! Anderhalf jaar geleden heb ik een workshop bij je gedaan en ik vind het fijn alles nog eens zo goed op een rijtje te zien staan, plus nog heel veel meer informatie te lezen. In ieder geval: ik ben hartstikke blij met het boek

Kelly

★★★★★
Ik heb het boek digitaal, en heb er veel van geleerd! En dat voor die prijs, helemaal niet duur.

Ingrid

★★★★★
Ik fotografeer al aardig wat jaartjes met maar halve kennis van fotografie, had al wel wat cursussen gevolgd maar miste toch nog wat basiskennis. Jouw boek heeft dit geweldig goed aangevuld, ben er heel blij mee en zal er waarschijnlijk nog vaak in terugkijken. Aanrader dus !

Linda

★★★★★
Super, zeer duidelijk geschreven met prachtige foto’s.

Annemiek

★★★★★
Eerder heb ik al het boek “Hondenfotografie” van dezelfde auteur gekocht. En daar was ik zo enthousiast over dat ik dit boek ook gelijk besteld heb.

MF242 (via Bol.com)

★★★★★
Heel fijn dat alles zo duidelijk uit gelegd staat. Het is een duidelijk en fijn boek. Voor de beginnende fotograaf is het ook super leerzaam, alle onderdelen van de paardenfotografie worden in het boek besproken. Het boek is erg mooi vorm gegeven met een stevige mooie kaft.

Bestel informatie

Bestellen

Bestellen is eenvoudig: maak gebruik van het onderstaande bestelformulier. Na het klikken op de button “Kopen” is je bestelling definitief met een betalingsverplichting.

Let op: het digitale boek is wegens nieuwe Europese regelgeving uitsluitend leverbaar aan klanten die met een Nederlandse bankrekening betalen.
Het hardcover boek kan wel wereldwijd verkocht worden.

Binnengekomen bestellingen worden op werkdagen zo snel mogelijk door mij persoonlijk bevestigd per email. Als fulltime fotograaf ben ik vaak overdag op pad voor fotoreportages, daarom kan het soms wat langer duren voordat je een bevestiging ontvangt. Heb je na 2 dagen nog geen bevestiging hebt ontvangen en is hij niet aangekomen in je spam inbox? Stuur dan even een email.

Lukt het bestellen niet via het formulier? Dan kun je een email sturen met je naam, je complete adres en de bestelling naar: info@hypofocus.com

Verzenden of ophalen

Je kunt je boek op afspraak afhalen in Hoofddorp of laten versturen per post. Wil je jouw bestelling het liefste ophalen? Geef dit dan aan in het vak “Opmerkingen”.

Verzendkosten voor het hardcover boek (1 of 2 stuks): € 4,95
Verzending naar België en/of Duitsland: € 10,-

Deze kosten bestaan uit verzendkosten, btw en een stevige verpakking om je boek goed te beschermen tijdens het transport.

Betalen

Je ontvangt bij de bevestiging van je bestelling een factuur. Je kunt deze op twee manieren betalen:

  1. Per bank overschrijving of toegezonden iDeal betaal link. Je bestelling wordt na ontvangst van je betaling binnen 2 werkdagen verzonden.
  2.  Op  afspraak het boek afhalen in Hoofddorp.
    Je kunt dan (gepast) contant of met PIN betalen.

Verkrijgbaar in 2 versies:

1. Gedrukt (Luxe hardcover editie): € 29,95
ISBN: 9789081693929
Formaat: A4 – 112 pagina’s in fullcolor

Verzend- en verpakkingskosten NL: € 4,95
Verzendkosten België/Duitsland: € 10,-

2. Download
(E-Book – PDF): € 19,95
ISBN: 9789081693912
Digitaal (PDF) •  Slimme index & verwijzingen
Een digitaal boek, eenvoudig vanaf computer, laptop & tablet te lezen! Zelf uitprinten kan natuurlijk ook.

Let op: Het digitale boek is alleen verkrijgbaar voor Nederlandse klanten wegens nieuwe Europese regelgeving.

Bestellen