© www.hypofocus.com - Do not use our content without permission
Workshop

Datums & Inschrijven

Workshop agenda

Datum & locatie

Er is op dit moment heel veel vraag naar de groepsworkshop, maar helaas ben ik al sinds mei 2018 ziek en zijn ze er in het ziekenhuis nog niet achter wat er precies aan de hand is.
Door alle lopende onderzoeken en de koorts, is het organiseren van een groepsworkshop nu helaas fysiek te zwaar voor me.
Zodra ik het weer aan kan, komt er direct een nieuwe serie met datums online! Excuses voor het ongemak.

Het is wel mogelijk om een 2- of 4-uurs privé workshop (in Hoofddorp) te boeken. Omdat er weinig extra organisatie bij komt kijken, de workshop vrij kort is en ik er niet voor hoef te reizen, lukt dat nu net.


Wil je zelf een workshop organiseren voor vrienden/bekenden? Dat kan! Ik kom graag naar je toe voor 5 of meer personen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je een privé les boeken?
Dan spreken we samen een datum & locatie af die voor jou goed uitkomt. Neem contact op via het formulier.

 

Voorwaarden

Let op: inschrijven is niet vrijblijvend. Helaas komt het wel eens voor dat een iemand zich inschrijft en ineens niet op komt dagen of zich kort voor de workshop zonder reden bedenkt.

Voor aanvang van de workshop heb ik al veel voorbereidend werk én kosten (correspondentie met cursisten, cursus voorbereiden, locatie bespreken en reserveren, vergunningen, modellen regelen, etc.).

Kun je toch plotseling niet komen? Laat dit dan zo snel mogelijk weten. Je kunt iemand in jouw plaats zoeken om mee te doen aan de workshop.
Kun je niemand vinden en wil/kun je zelf niet mee doen?
Dan draag je zelf de kosten van je inschrijving:

Zonder afmelding of minder dan 2 weken voor de workshop:
Je betaalt 75% van de inschrijfkosten.