Hypo Focus Paardenfotografie
Home Biografie Portfolio Info Prijzen Workshops Shop Contact

© 2004-2016 Hypo Focus. Alle rechten voorbehouden. Lees onze Algemene Voorwaarden.
Niets op deze website mag gebruikt of overgenomen worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Share on Facebook

Deel deze pagina:

Switch to English website

Home » Info » Informatie Paardenfotografie

Informatie


Hypo Focus is gespecialiseerd in paardenfotografie. Het fotograferen van paarden is echt een vak apart en vereist veel kennis over deze dieren om tot een goed resultaat te komen. Je moet paarden kunnen begrijpen en op ze in kunnen spelen.

De specialist
Paardenfotografie is echt specialisten werk. De houding van het paard, de timing om de gangen op het correcte moment te fotograferen, de ervaring om met zowel eigenaar als paard samen te werken. Er komt dus nogal wat bij kijken. Een hobbyist kan tegenwoordig met een digitale camera leuke snapshots maken, maar deze heeft meestal niet de kennis en ervaring om constante kwaliteit te leveren en het beste uit het paard te halen.
Voor gegarandeerde kwaliteit en top resultaten kun je dit beter overlaten aan de professional: Hypo Focus.


Mijn werkzaamheden:Paarden fotoshoot voor particulieren
Een fotoreportage door Hypo Focus is een mooi cadeau voor jezelf. Laat je paard professioneel fotograferen en geniet jarenlang van je fotoshoot. Je kunt de reportage volledig naar eigen wens invullen. Portretten, rijfoto’s, los in de weide… Het kan allemaal, voor een vaste prijs.


Afscheid nemen

Ik krijg regelmatig spoed boekingen voor reportages met oude of ernstig zieke paarden, waarvan het baasje op korte termijn afscheid moet nemen. Deze reportages kunnen discreet en met spoed worden uitgevoerd. De agenda wordt hier speciaal voor vrijgemaakt zodat je altijd terecht kunt. Ook als de reportage morgen al moet plaatsvinden (of in sommige gevallen zelfs vandaag nog). Het is een mooie manier om af te sluiten met een blijvende, mooie herinnering aan je trouwe viervoeter.


Fotografie voor bedrijven & stockfoto’s

Bedrijven, hengstenhouderijen en magazines hebben allemaal regelmatig mooie, nieuwe foto’s nodig. Dat kunnen stockfoto’s zijn uit mijn uitgebreide archief of een commerciële reportage volledig op maat.


De betaling

Je kunt vooraf via een bank overschrijving betalen of contant (liefst gepast) op de dag van de reportage, voor aanvang van de fotoshoot. Alleen volledig betaalde reportages worden geleverd. De bedragen op deze website zijn inclusief btw.

Werkwijze

Je kunt eenvoudig een fotoshoot boeken door contact op te nemen.
We bespreken je wensen en plannen een datum en locatie voor de fotoreportage. Ik werk zowel in het weekend als doordeweeks, al lopen de weekends vaak snel vol en heeft een doordeweekse dag dus de voorkeur. De fotoreportage kan plaatsvinden op een locatie naar keuze. Dat kan bijvoorbeeld gewoon bij jou op stal, maar je kunt ook kiezen voor een andere mooie locatie.
Wil je jezelf en je paard goed voorbereiden op de dag? Lees dan eens deze tips door.


Zorg dat je op tijd bent voor de fotoshoot. Laat de fotograaf niet onnodig wachten.

De invulling van de reportage mag je zelf bepalen: portretten, rijden, actie foto’s in de weide, etc. Er zit ook geen vaste tijd aan het fotograferen; ik neem rustig de tijd om het paard optimaal te fotograferen tot de benodigde resultaten zijn gehaald.
 
Na afloop van de reportage ga ik op kantoor aan de slag met de selectie van de foto’s. De technisch correcte foto’s blijven behouden en worden online gezet op een speciale klantenpagina. Hiervan ontvang je de link per email. Op deze pagina staat uitleg over het bestellen, de verschillende beschikbare fotoproducten en natuurlijk de voorbeeld foto's. Deze voorbeelden zijn van klein formaat. Ze zijn uitsluitend bestemd om met het foto tegoed van de reportage te kiezen welke foto’s je wil bestellen. Het opslaan of publiceren van de voorbeeldfoto’s is niet toegestaan.
Foto’s die als afdruk worden besteld, ontvang je gratis als digitale foto op lage resolutie. Deze kun je in vrienden- en familiekring laten zien en (na overleg) plaatsen op bijvoorbeeld je facebook pagina.

De foto’s uit je reportage komen in het archief te staan en blijven jarenlang bewaard. Het is dus jaren na de fotoshoot nog mogelijk om de foto’s opnieuw op te vragen en te bestellen.


Spoed bestellingen zijn mogelijk tegen een hoger tarief, stuur hiervoor even een email.

Heb je nog vragen? Kijk dan op de FAQ pagina voor veel gestelde vragen. Staat het antwoord daar niet bij en ook niet elders op de website? Neem dan gerust contact me me op.« Terug naar de vorige pagina