Hypo Focus Paardenfotografie
Home Biografie Portfolio Info Prijzen Workshops Shop Contact

© 2004-2016 Hypo Focus. Alle rechten voorbehouden. Lees onze Algemene Voorwaarden.
Niets op deze website mag gebruikt of overgenomen worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Share on Facebook

Deel deze pagina:

Switch to English website

Home » Workshops » Basis Cursus - 1

Basis Workshop - Niveau 1


Heb je net een foto camera gekocht en wil je deze beter leren kennen of wil je gewoon meer kennis verzamelen over de basis van fotografie? Dan is deze basis workshop de beste start voor jou.

Inhoud

Deze korte workshop laat je kennis maken met de wereld van fotografie. Je leert welke instellingen er op jouw camera zitten en hoe je deze kunt gebruiken. Je krijgt uitleg over belichting (iso, diafragma, sluitertijd), instellingen zoals witbalans, scherpstelling, compositie en andere veel voorkomende begrippen.

De theorie kun je tijdens de uitleg uittesten op je eigen camera. Daarna kun je zelfstandig thuis aan de slag met de kennis die je hebt opgedaan.
Geen trucjes dus, die je alleen onder begeleiding kunt uitvoeren! Ik vind het belangrijk om mijn cursisten een degelijke basis te geven. Zodat je niet alleen tijdens de workshop snapt waar het over gaat. Maar zodat je ook thuis nog verder aan de slag kunt. Zelfs als je in de toekomst een andere camera koopt.

Deze workshop is voor iedereen aan te raden die wegwijs wil worden met zijn camera. Er is géén praktijkdeel. Het is wel mogelijk om je in te schrijven voor de workshop paardenfotografie (niveau 2) die op dezelfde dag en locatie ‘s middags zal plaatsvinden. Het is niet verplicht om eerst de basis cursus te volgen, maar voor mensen die hun camera nog niet volledig beheersen is het wel een aanrader.

Informatie & prijs
De workshop duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur en zal op een ochtend in het weekend plaatsvinden.

De groep bestaat uit 5 tot maximaal 10 cursisten.
Je kunt deelnemen voor € 60,- p.p.
Volg je dezelfde dag ook de workshop paardenfotografie? Dan krijg je € 10,- korting op de totaalprijs.


Inschrijven

Bekijk op de inschrijfpagina welke datums er op dit moment bekend zijn voor de basis workshop.


Terug